292.857 stappen tegen reuma! Nijmeegse Vierdaagse 2017

Dit is de actie van Ruud Muijt
van totaal € 5.000 (73%)

Vier dagen, 200 kilometer. Dat is de uitdaging die ik graag aanga om geld in te zamelen voor het Reumafonds. Wist u dat 200 kilometer overeen komt met circa 292.857 stappen?

Van 18 tot en met 21 juli 2017 wandel ik de Nijmeegse Vierdaagse 2017. Voor deze prestatie laat ik mij sponsoren om zo een mooi bedrag voor onderzoek naar reuma bij elkaar te krijgen. Dat is nodig! Reuma is een ziekte die niet altijd zichtbaar is, maar wel een grote impact heeft op het leven van reumapatiënten en hun familieleden. Ik ken het uit eigen ervaring!

Mijn vrouw, Caroline, heeft al sinds jongere leeftijd reuma. Langere afstanden lopen is een uitdaging. Het tillen van de boodschappen: een uitdaging. Het huishouden in een gezin met twee jonge kinderen? U snapt het al: een uitdaging. Iedere dag ervaren we in eigen huis de uitdaging die reuma heet. Uitdaging. Een woord met negatieve lading.

Met het wandelen van de Vierdaagse Nijmegen 2017 ga ik graag de uitdaging aan. Reuma-uitgedaagd. Een kans om het woord uitdaging een positieve lading te geven! Een mogelijkheid om te presteren, een kans om geld in te zamelen voor onderzoek naar reuma! Gaat u met mij de uitdaging aan? Uw sponsoring helpt! Dank voor uw bijdrage!