Samen de wereld een stukje mooier maken

Samen de wereld een stukje mooier maken
van totaal € 500 (3%)

SDWESMM: Bestel een Boxie box en € 2,50 gaat naar het Reumafonds.

Een aantal jaar geleden bedacht Boxie samen met een aantal vrienden een concept waarmee zij kinderen willen laten zien dat creativiteit en mooie kunst de wereld een stukje mooier kan maken. De onbevangenheid en creativiteit van kinderen die zit in de kunstwerken die zij maken, wordt altijd enorm gewaardeerd. Door andere kinderen en door volwassenen. Om de creativiteit bij de kinderen te stimuleren geeft het SDWESMM team onvoorwaardelijk creatieve middelen aan kinderen. Met deze middelen kunnen kinderen mooie kunst maken en waarlijk de wereld een stukje mooier.

Het educatieve element aan dit onvoorwaardelijke geven wordt ook gestimuleerd bij de kinderen. Zij worden aangezet om met de kunstwerkjes die zij creëren iemand anders blij te maken. Ook worden de kinderen gevraagd om hun creatieve resultaat te delen op het online platform sdwesmm.nl zodat de kunstwerken gezien en gewaardeerd kunnen worden. Door iedereen en dat hun kunst waarlijk de wereld over gaat.

Om onvoorwaardelijk creatieve middelen te kunnen schenken aan kinderen heeft het SDWESMM-team een concept bedacht. Er bestaat bij bedrijven en instellingen steeds meer de behoefte om naast winst te maken, ‘iets terug te geven’ aan de samenleving. SWDESMM geeft gehoor aan deze groeiende behoefte. Er zijn reeds verschillende projecten met bedrijven en instellingen geweest. Zij maken de wereld een stukje mooier.

Zo ook met het Reumafonds tijden de Amsterdam Light Walk in Amsterdam. Hier hebben veel deelnemers zich zelf getekend op 5 kunstwerken. Deze kunstwerken geeft het Reumafonds de mogelijkheid om de wereld een stukje mooier te maken en geld te werven voor haar doel. en video van deze happening staat hier: https://www.youtube.com/watch?v=JD1xDKK0Y1M

Het creatieve resultaat wat de kinderen maken vindt bedding op het online platform sdwesmm.nl. De gever van deze creatieve middelen wordt hier gekoppeld aan het resultaat wat de kinderen maken. Zowel de gever als de ontvanger maken dus werkelijk de wereld een stukje mooier.

Het resultaat van de kunstwerken en voor het bestellen van de Boxie box: http://www.sdwesmm.nl/